Värdfamiljerna

Spinnel Annas Släktförening                                          2005-06-02

Släktträffen 2005/ Värdfamiljer

 

Hej alla värdfamiljer!

 

Som Ni alla känner till blir det släktträff med ett 60-tal amerikaner i juli.

Det preliminära programmet ser i korta drag ut på följande sätt.

 

Det börjar med guidade turer i Stockholm den 11-12 juli. Därefter kommer många att åka buss från Stockholm via Höga kusten till Umeå den 13 och 14 juli. Den 14 juli kl 17 öppnas träffen officiellt på Bio Abelli på Gammliaområdet i Umeå (prel!).  Fredag den 15 är en fri dag med värdfamiljen.

På lördag den 16 är det besök på Granö Water Festival. På söndag den17 blir det gudstjänst i Vindelns kyrka och därefter lunch. På eftermiddagen är det stor släktträff i Storsandsjön med diverse aktiviteter. Måndag är ytterliggare en dag med värdfamiljen och på tisdag den 19 blir det troligen en gemensam picnic någonstans vid Vindelälven. Onsdagen den 20 avslutas officiellt Spinnel Anna träffen med gemensam middag och diverse uppträdanden. Fundera på vad Du kan göra då. För intresserade amerikaner (ett 30 tal ) blir det den 21-22 en bussresa till Norge via Arjeplog. I mån av plats kan även svenska släktingar åka med på den resan.

Mer detaljerad information programmet kommer längre fram att finnas på Spinnel Annas hemsida www.spinnelanna .se

 

Vi har nu ordnat värdfamiljer för flertalet besökande amerikaner. Ett 10-tal kommer också att efter eget önskemål bo på hotell Winn i Umeå.

Ni får med detta brev namn och adress på just Er besökande familj/person.

Försök att så snart som möjligt ta kontakt med just Er familj/person och be om information när och hur de ankommer till Umeå. Be ge gärna även de besökande att berätta lite mera om sina intressen och förväntningar inför släktträffen.

Om det behövs förutsätter vi att Ni på lämpligt sätt hämtar upp Er familj då de kommer till Umeå flygplats. Detta gäller särskilt de personer som inte kommer med bussen från Stockholm torsdag em den 14 juli.

 

Ni som värdfamiljer ansvarar och står för kostnader för logi, mat och utflykter mm för Er familj under vistelsen i Västerbotten 15-20 juli. T-hirts, mössor mm är beställda och kommer att ges till de besökande i samband med öppnandet av träffen den 14 juli.

Ytterliggare information om släktträffen kommer underhand att finnas på vår hemsida  www.spinnelanna.se 

 

Har Ni idéer, frågor och synpunkter är Ni välkomna att kontakta någon av oss

 

Bertil Brånin                                           Roland Eriksson

Taffelstråket 2  Tel 090 126327            Stenbergsvägen 18  Tel 0934 60006

903 53 Umeå         070 5764686           Botsmark                      070 6324523

E-postbertil.branin(a)emg.umu.se          E-postroland_eriksson(a)hotmail.com

Lämna ett svar