Storsandsjöns byastuga

Kära släktingar

Sommaren är äntligen här, nätterna är ljusa och det växer så det knakar i naturen. Även I år kan vi se fram emot en sommarträff med trevlig släktingar. I år kommer vi att ses 28 juli på kvarnområdet I Vindeln. Mellan klockan 14 och 16 finns vi i närheten av Kvarnen och Hotell Forsen. Vi märker upp med en skylt för att det ska bli enkelt att hitta. Information om träffen hittar du också på www.spinnelanna.se och vår facebook-sida, (sök på Spinnel-Anna släktförening och Spinnel-Anna reunion 2020.) Det blir trevligt att umgås en stund och prata om bland annat resan. För den som är sugen finns det ett kaffé på området där man kan köpa kaffe och våfflor. Eller ta med egen pick-nick mat om du vill det.

Vi vill ju alltid hitta fler släktingar för att det är roligt att känna gemenskapen. Så om du känner någon som vill få information om vad vi gör på e-post eller bli medlem I föreningen, låt oss då veta det via info@spinnelanna.se Likaså om du har idéer om hur vi ska få fler att delta i det vi gör i föreningen.

En av våra släktingar, Ingrid Lindström, gick bort för en tid sedan. Hennes anhöriga bad att de som ville skänka en gåva skulle göra det till Spinnel-Annas släktförening. Vi tackar varm och innerligt för den fina och omtänksamma gesten.

Ni kommer väl ihåg att nästa stora släktträff blir i USA år 2020? Vi kommer att flyga till USA 13 juli för att ha ett eget program i två dagar. Den 16 juli kommer vi fram till Platte och våra amerikanska släktingar och värdar. Vi kommer att bo hos släktningar (för de som vill) och de tar hand om oss fram till den 20 juli. Efter det kommer de som kan och vill att kunna lägga till egna aktiviteter för att se mer av USA eller möta andra släktingar.

Om du är intresserad vill vi att du gör en intresseanmälan före 15 augusti i år. Föranmälan och eventuell avbokning senare är kostnadsfri. För att få bästa möjliga pris kommer vi att boka resan nu i augusti. Genom att boka resan tidigt har vi möjlighet att reservera platser på samma flyg till USA och vi kan börja resan tillsammans. I dag är vi 20 anmälda, men vi vill gärna bli flera. Mejla gärna namn på dig själv och andra familjemedlemmar som vill åka med, till info@spinnelanna.se så snart som möjligt.

Glad sommar och hoppas vi ses 28 juli i Vindeln hälsar styrelsen
genom ordförande Per-Anders Åström