11 juni 2011, Umeå

Hej släkting!

Efter Spinnel-Annas årsmöte i mars valde styrelsen inom sig en ny ordförande och sekreterare. Vår nya sekreterare, Per-Anders Åström, är sedan många år tillbaka föreningens webbmaster och ansvarig för uppdateringen av släktboken. Det kändes därför rätt att han även skulle få hantera styrelsens protokoll.

Själv heter jag Jenny Mozgovoy och har suttit som ledamot i styrelsen sedan 2008. Detta var min första kontakt med föreningen på många år. (Min första kontakt var nog som femåring på släktträffen 1987. ) Jag har länge varit intresserad av släktforskning, söker till och från

efter förfäder på nätet. Det jag tycker är så intressant med Spinnel-Annas släktföreningen är att vi även söker efter släktingar som lever idag. Efter andra som har samma ursprung. Vi har alla en gemensam historia. Denna tillhörighet är det viktigt att vi ser till att sprida vidare

neråt i generationerna.

Ta chansen i sommar att träffa släktingar i alla åldrar. Släktföreningen anordnar en släkträff i mindre skala den 24 juli 13:00 i Byastugan, Vindel-Ånäset. Vi kommer bland annat att

spela kubb och grilla korv. Det finns även möjlighet att titta närmare på senaste versionen av släktdatabasen. Vet du redan nu om att informationen i databasen är inaktuella? Fyll gärna i den bifogade blanketten och skicka till Per-Anders Åström, Dragongatan 8, 903 72  Umeåeller webmaster(at)spinnelanna.se. Vi måste gemensamt ta ett ansvar att hålla släktboken uppdaterad!

Spinnel-Anna har en Facebook grupp där i skrivande stund 193 ättlingar till Spinnel-Anna är medlemmar. Bli medlem du också och chatta med släktingar världen över.

Med förhoppningen att se er alla på lilla släktträffen i Vindel-Ånäset önskar styrelsen er en skön sommar!

Jenny
Spinnel-Annas Släktförening      Spinnel-Annas Släktförening   www.spinnelanna.se

c/o Jenny Mozgovoy

Östra Strandgatan 50E                          Pg 4347524-3   Bg 202-5336