Spinnel-Annas Släktförening Umeå 2006-06-13

Hej alla Spinnel-Anna släktingar!

Sommaren är nu på väg på allvar efter denna kyliga och regniga vår. Efter ett par intensiva  år inför släktträffen i fjol och arbetet med att överföra och komplettera släktboken till Dvd-skiva känns det lite lugnare. Det blev ju som Ni vet en mycket lyckad släktträff förra sommaren. Mycket intressant och spännande fick vi vara med om under dessa veckor i juli. Många av Er har säkert bilder och berättelser Ni kan förmedla till webmastern Per-Anders. Detta för att utveckla och hålla vår hemsida levande. 2010 blir det förhoppningsvis släktträff i Amerika.

Glöm inte heller att skicka in kompletterande uppgifter om dina släktingar. Gå in på hemsidan och fyll i blanketten under ”Supplement” och skicka in den idag. Det behövs för den uppdaterade Dvd-versionen om något år. Gamla släktboken och Dvd-n liksom en del annat finns att beställa på hemsidan.

Den traditionella picnicträffen vid Degersjön- Fidodalen (nära Bjännsjö-Degersjö) med släktprat, kanoting, bad, lekar och grillning har vi den söndagen den 30 juli med start kl 11. Bilder från tidigare träff finns på hemsidan. Välkommen dit med fint väder!

Känner Du till Spinnel-Anna släktingar som inte är med i föreningen så be dem titta på hemsidan och gå med samt skicka in kompletterade uppgifter om sin familj.

Ha en skön sommar!

Bertil Brånin  Ordf.

Taffelstråket 2   903 53  Umeå

Tel 090 126327 eller 070 576 4686  e-post: bertil.branin(a)rodang.se