Umeå 2004-06-10

Vid årsmötet i februari beslöt föreningen att den stora släktträffen 2005 skall vara under tiden 14 – 16 juli.
Programmet i stora drag:
Torsdag 14 juli: ankomstdag för våra utländska släktingar, gemensam träff.
15-16 juli är programmet tillsammans med värdfamiljerna; många förslag till aktiviteter finns.
17 juli Traditionsenlig högmässa i Vindelns kyrka, därefter den stora släktsamlingen i Storsandsjön.
Måndag 18/7 en dag med värdfamiljerna.
Tisdag: Gemensamt program; grillning, lekar och andra roliga aktiviteter.
Onsdag 20/7 Återresa för våra gäster.

De aktiviteter som föreslås kommer att tillrättaläggas för olika åldersgrupper, så att alla får ett spännande program.

Det vi skulle vilja veta är följande:
1. Har du kontakt med någon amerikansk/canadensisk släkting som kan tänkas komma till släktträffen?
Vi kommer att annonsera på hemsidan och via mail och brev till de vi har haft kontakt med, men det betyder så mycket med en personlig inbjudan.
Detta leder till nästa fråga:
2. Kan du ta emot en/flera släktingar under dessa dagar?
3. Har du möjlighet att hjälpa till med andra funktioner under släktdagarna, i så fall på vilket sätt?
-Det kommer att behövas folk till mat och servering, transporter mm.
4. Har du kontakt med ungdomar som kan hjälpa till med ungdomsaktiviteterna?
5. Har du egna ideer om hur vi kan göra ett omväxlande och spännande program?

Som du förstår önskar vi ett svar på dessa frågor!! Skriv eller maila till Lennart , så får vi i styrelsen en bild av hur intresset är!

Vidare från årsmötet: Ny i styrelsen: Roland Eriksson, Botsmark.
Supplementet jobbas nu in för en CD

Sommarens picknic-träff går av stapeln den 18 juli på Fidodalen, Grubbe Scoutkårs lägerplats vid Gamm-Degersjön. Start 11.00. Ni tar med vad ni behöver för att överleva dagen och ett gott humör för lekar, samtal, bad, segling , grillning och andra aktiviteter. Vägbeskrivning från Umeå: Mot Röbäck, sedan vägen mot Gräsmyr via Skravelsjö och Djäkneböle. 500 m efter Djäkneböle höger vid vägkorset, följ skylten Degersjö 5. Efter 4 km går en skogsväg in till höger, mitt emot Villes Väg: Följ den något guppiga vägen i 1500 m och du är framme!

Detta brev går ut till alla som har haft kontakt med föreningen de senaste åren. Om du inte är medlem i år, får du gärna gå med i föreningen, både du och ditt bidrag (100kr )behövs, speciellt inför nästa år!

Vi återkommer med löpande information om hur släktträffen framskrider!
Många sommarhälsningar
Lennart Stensson