Spinnel-Annas Släktförening     Umeå 2007-11-30

Äntligen har vi fått vinter med snö i Umetrakten.  Det har varit ett relativt lugnt år i föreningen. Arbetet fortsätter med att uppdatera släktregistret. Det går fortfarande trögt med att få in kompletterande uppgifter särskilt från den yngre delen av släkten. Uppmana därför alla släktingar Ni känner att skicka in aktuella uppgifter, glöm ej tabellnummer. Dessa behövs för den kommande uppdateringen av registret och Dvd-skivan. Formlär finns på vår hemsida www.spinnelanna.se  Där kan också gamla släktboken och Dvd- skivan köpas. De finns också på Elkedjan i centrala Umeå.

Den årliga sommarsläktträffen i Fidodalen vid Degersjön har nu blivit tradition. Där trivdes ett 30-tal släktingar i det fina picnicsommar-vädret och pratade minnen, badade, spelade kubb, fikade och åt grillad korv med tillbehör. Föreningen har också deltgit på julmarknader i Vindeln och på Röbäck  under november.

Släktföreningen har nu fått ett erbjudande och ett förslag från Kanada om en släktträff i Melfort 2010. Där har nu några släktingar bildat en planeringsgrupp för träffen som de föreslår till tredje veckan i juli 2010.

Många intressanta platser finns att besöka i det området bl.a. Umeås vänort Saskatoon. Vidare finns det ju släktingar att besöka i Vancouver. Under det kommande året får vi fortsätta planeringen med studieträffar om Kanada och kanske en studiecirkel  för intresserade. Vi hoppas att ni alla släktintresserade kommer på årsmötet

Redan nu kallar vi till årsmöte söndagen den 10 februari  kl 14 i Västerslättskyrkan.  I anslutning till årsmötet kommer ett par av de som var med om släktresan till Kanada 1985 att berätta och visa bilder.

Välkommen dit!

God Jul och Gott Nytt År önskar styrelsen genom

Roland Eriksson, Malin Eriksson, Håkan Gustafsson, Otilia Johansson, Jan-Åke Karlsson, Karl Markström, Lennart Stensson, Birgitta Wilhelmsson och Per-Anders Åström

Bertil Brånin Ordf.