150318

Tyvärr så har det blivit konstigt med anmälningsblanketten här. Vi ber därför alla som har gjort en anmälan till 2015 års återträff att dubbelskicka till antingen lennartstensson(at)me.com eller till mig webmaster(at)spinnelanna.se så fort som möjligt så får vi bekräfta ert deltagande till sommarens begivenheter.  Vi ber så mycket om ursäkt för detta men vissa saker som man inte kan göra något åt .

Unfortunately, it has become strange with the registration form here. We therefore ask anyone who has made a registration to the 2015 reunion to double-send to either lennartstensson(at)me.com or yours truly at webmaster@spinnelanna.se as soon as possible so we can confirm your part in this summers big event. We on the board is really sorry for this but some things not even we can do anything about

Post navigation

Lämna ett svar